Mocking Advies & Coaching

 

Hoe werk ik?

Energiek, oplossingsgericht en met open mind ben ik altijd op zoek naar verbinding. 

Mijn drive is om mensen en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling. Ik ben grondig in mijn aanpak.

Allereerst wil ik een organisatie, team of individu écht leren kennen. Gewoontes, cultuur, structuren en belangen kunnen plaatsen. Ik ga in gesprek, luister, verzamel informatie om deze vervolgens te analyseren. Ik geef ook graag terug wat ik hoor en zie aan houding en gedrag. Dit inzicht legt de basis van de verandering, de bereidheid om te veranderen.

Vervolgens maak ik samen een plan van aanpak, een plan waarin een ieder zich herkent en dat activeert en werkt. Vastgelopen organisaties/ bedrijfsonderdelen en medewerkers breng ik in beweging. Vanuit inzicht naar actie: rust, structuur, optimalisatie van hetgeen er al is en wél werkt, effectiviteit, plezier. 

De persoonlijke relatie en de oprechte verbinding die ik aanga motiveren en inspireren de mensen waarmee ik werk. Mijn brede kennis op alle HR beleidsterreinen en bedrijfsvoering, specifiek van de gezondheidszorg (GGZ, verpleeghuiszorg) zet ik in voor de ontwikkeling van uw organisatie.

Ik ondersteun u graag bij kortlopende adviesopdrachten en coaching. 

 

 

 

 

doorkijk_bijgesneden